Home

Software Experts voor Marketing, Communicatie & Creatie

Software voor de creatieven
Lees meer...Support 011 22 82 88
 

Wereldwijze klanten

Fotografie voorbeeldenVALKE.NET media wordt geregeld gevraagd voor evenements- en bedrijfsreportages. Een van onze creative services. We bespreken met u het doel en de stijl waarin de foto's gemaakt moeten worden. Zo krijgt u de mooiste beelden en kunt u uw bedrijf het best presenteren.

 

Bedrijfsreportages

Bij een bedrijfreportage brengen we uw product, uw pand en uw mensen in beeld. Bijvoorbeeld tijdens het productieproces of de diensten die u levert. Door creatief om te gaan met belichting, focus en postitie geven we uw afbeeldingen een modern uiterlijk dat u voor uw promotie kunt gebruiken.

 

Portretten

Met portretten kunt u bijvoorbeeld uw team voorstellen. Portretten kunnen gemaakt worden tegen een effen achterwand, in uw bedrijf of op een speciale locatie die u wenst. Alles is bespreekbaar.

 

Productfotografie

Uw product zo mooi mogelijk ter presentatie. Dat is het uitgangspunt. We maken de foto's in hoge resolutie en als u dat wilt vrijstaand. (Product met transparante achtergrond) Vraag naar de mogelijkheden.

 

Vervolg

Natuurlijk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervolgtraject. Denk hierbij aan het beheer van uw foto's of het leveren van foto-software. Het bewerken van foto's of ze verwerken in vervolgproducten zoals websites of brochures.

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Fun time

DAM systemen / Beeldbanken zijn vandaag de dag zeer goed ingericht om ook video's te streamen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij hebben vast de Minions gevraagd en ze konden niet wachten om hun eigen video's te uploaden ;-)

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

STUUR ONS EEN EMAIL...

Adres:

Processiestraat 18
3583 Beringen

Telefoonnummer:

+31 20 4080830

+32 11 22 82 88

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.