Home

DAM Software: Creëren, Publiceren, Delen & Opslaan

Software voor de creatieven
Lees meer... Bel ons 011-22 82 88
 
 

Wereldwijze klanten

Geweldig. De vragen die we van klanten krijgen zijn heel uitlopend. En vaak vragen ze iets heel specifiek. Iets dat hun werken makkelijker maakt. Er is dan niet altijd een standaard oplossing. Toch kunnen wij die maken. Iets dat nog niet bestaat, maar wel heel veel werk uit handen neemt. Zo besparen we ondernemingen vele uren werk.

 

 

Team meeting

 Bijvoorbeeld

Cover Builder

Excel Checker AppVoor een klant die veel, heel veel boeken uitbrengt hebben we een Builder App gemaakt die op basis van de administratie 90% van het werk uit handen neemt. Met slechts één druk op de knop wordt het productieproces gestart. De vormgever krijgt al het materiaal kant en klaar geplaatst in een InDesign document. Het meeste al op positie en met de juiste stijlen toegepast. Wat rest is de 'final touch'.

 

Project Specs:

  • Geschikt voor Mac en Windows
  • Koppeling Microsoft Dynamics / Web- en InDesign Server

Excel Checker

Excel Check 'n' Build logoDe studio krijgt werkinstructies aangeleverd in Excel. Maar veel velden moeten worden nagekeken en aangepast voordat het in InDesign geladen kan worden. Wij bedachten een Checker die de Excel uitpakt, alle velden juist zet, op inhoud controleert en waar nodig corrigeert. Daarna wordt het geheel in InDesign geladen en kan de Vormgever zijn/haar creativiteit toepassen.

 

Project Specs:

  • Geschikt voor Mac en Windows
  • Koppeling Microsoft Excel, Internet en InDesign Server
  • Mogelijkheid tot interne check
  • Oplevering van meerdere PDF documenten

Blendle Bundler

Blendle Script LogoEen studio die verschillende bladen moet aanleveren bij Blendle voor verkoop per artikel. Om te zorgen dat de aanlevering altijd in keurige code gebeurd zodat ieder artikel goed tot zijn recht komt, hebben we een InDesign plugin ontwikkeld waarmee de exacte paginainformatie wordt meegegeven voor het aanwijzen, highlighten en openen van ieder specifiek artikel.

 

Project Specs:

  • Geschikt voor Mac en Windows
  • Vanuit InDesign van de vormgever naar XML en PDF
  • Toevoegen extra informatie op basis van het InDesign document

Zie je, hoe tof het is om in zo een omgeving je werk te kunnen doen. De lat verleggen. Zo hebben we voor verschillende grote én kleine bedrijven software gemaakt om bepaalde stappen in hun proces te koppelen. En dat bespaard al snel vele uren.

 

Laat ons eens samenkomen om uw situatie te bespreken. We komen zeker met een passende oplossing.

 

Gerard Valkenet

zaakvoerder VALKE.NET media bvba

GSM: 04 83 00 97 99

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Fun time

DAM systemen / Beeldbanken zijn vandaag de dag zeer goed ingericht om ook video's te streamen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij hebben vast de Minions gevraagd en ze konden niet wachten om hun eigen video's te uploaden ;-)

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

STUUR ONS EEN EMAIL...

Adres:

Processiestraat 18
3583 Beringen

Telefoonnummer:

+31 20 4080830

+32 11 22 82 88

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.