Menu

Excel Checker

CAVOK DAM

Digital Asset Management of a new generation

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

ElvisDAM Logo

 

Cavok DAM. Duitse degelijkheid zoals we die kennen

Cavok DAM is een populair systeem. Het DAM systeem richt zich voornamelijk op de productie-omgeving. Uitermate geschikt voor wie vanuit Cavok een workflow wil opzetten. Er zitten al verschillende worflow tools in zoals een teksteditor en een chat functie die overleg bij een project direct zichtbaar maakt. Zo laat Cavok het toe InDesign previews te tonen. Ook Photoshop lagen zijn zichtbaar zonder Photoshop te openen. En de kers op de taart is hier de eigen ontwikkelde videoplayer die standaard wordt meegeleverd. 
Cavok is een on-premise of private cloud oplossing. 

 

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen bij de developer zelf www.cavok.pro

Facebook Twitter Pinterest
cavok DAM

cavok DAM

Cavok heeft een architectuur gebaseerd op de interne folderstructuur. Bestanden kunnen zowel via uw eigen server, als via het DAM systeem worden geplaatst. Via de HTML5 interface kunt u via iedere moderne browser een duidelijk overzicht van uw bestanden krijgen. Aan de linker zijde van het scherm ziet u de folderstructuur zols deze ook op uw server is ingericht.

Bestandsformaten

Bestandsformaten

In cavok worden alle bestanden beheerd. Beeldmateriaal, video, presentaties en opmaakbestanden. Van alle bestanden worden 'live' voorvertoningen weergegeven. Voor Powerpoint en InDesign bestanden zijn dat weergaven van iedere pagina. Vanuit Photoshop is het zelfs mogelijk om binnen het DAM systeem de lagen van het document te bekijken.

Video

Video

Binnen cavok DAM schuilt een eigen video-player die ontwikkeld is naar voorbeeld van You-tube. Hierdoor kunnen alle video formaten zonder merkbare rendering direct in het systeem als rechstreeks naar uw website gestreamd worden. Een linkje naar het bestand van uw keuze is met één klik op de knop gekopieerd zodat u het direct op uw website kunt gebruiken.

Workflow

Workflow

Post-its maken het mogelijk om notities mee te geven binnen een document. Dit maakt het voor iedereen binnen de workflow mogelijk actief mee te werken aan een project. Door een chat-funtie te koppelen is het mogelijk om over een bepaald bestand (asset) te overleggen. Alle gespreksinformatie blijft bij het bestand bewaard wat een samenwerking met anderen zeer makkelijk maakt.

×

Log in