Menu
The Official VALKE.NET Blog page

The Official VALKE.NET Blog page

Artikelen en aankondigingen

1 september 2020 Subsidie digitalisering voor KMO’s

Digitale projecten ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO)

Voorlopen op de concurrentie, meer gerichte prijsopgaven kunnen maken, je workflow automatiseren. Je hebt het dan over de digitale transformatie. Die is nodig om je concurrent voor te blijven. Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) geeft nu een subsidie die kan oplopen tot € 50.000 per project.

Wat is Digital Asset Management ?

Wat is Digital Asset Management ?

Kan jij altijd je bestanden vinden op het moment dat je ze nodig hebt? Nee. Natuurlijk niet. En als je ze vindt. Vind je dan ook telkens meerdere versies? Precies dat is waar Digital Asset Management voor zorgdraagt. Het beheren van digitale bestanden door ze georganiseerd op te slaan, te verijken en te organiseren. En dat gebeurd door…

Lees meer

"IDS De besparing is echt op álle vlakken"

"IDS De besparing is echt op álle vlakken"

Uitgenodigd voor een meeting in het gezelligste zuiden van Nederland zit ik een namiddag samen met de directeur van een mede software ontwikkelaar. Zijn probleem is duidelijk, "We maken prachtige producties, maar ze voldoen niet aan de high-end eisen waar drukwerk om vraagt." Gevolgd door de vraag: "Kan InDesign Server daar een oplossing voor bieden?"

Digitale transformatie, is dat wel iets voor mij?

Digitale transformatie
 

Digitale transformatie van processen binnen een onderneming is een noodzaak. Dat hebben we zeker in de Corona tijden kunnen vaststellen. Wij brengen wij je processen in kaart en helpen om deze aan te passen voor digitalisatie. Een digitalisatie die je efficiënter gaat laten werken dan je zou verwachten.

Thuiswerken: 40% meer cyber-aanvallen

Thuiswerken: 40% meer cyber-aanvallen

Cisco Systems laat weten een groei van 400% te zien in video-conferencing, sinds de Corona pandemie uitbrak.

 

Door het plots moeten overschakelen naar een thuiswerkomgeving, hebben veel bedrijven nog niet nagedacht over de veiligheid hiervan.

Lees meer

Puzzelen is HOT. Online verkoop stijgt met 440% in België

Puzzelen is HOT. Online verkoop stijgt met 440% in België

Puzzelen heeft een comeback gemaakt in deze periode van eenzame opsluiting. Zowel on-line, met puzzle boekjes en met stukjes op de keukentafel. Puzzle Warehouse vertienvoudigde zijn verkoop en in België steeg de online verkoop van educatieve puzzels en speelgoed met bijna 440%. (!!!)

Schoolfoto 2020 op de leerplek thuis

Tijdens de Corona 'lockdown-light' is online pre-teaching een oplossing

Toch nog een 'School'foto?

Het blijven aparte tijden. De scholen zijn nog gesloten. Sommige klassen gaan dit jaar waarschijnlijk niet meer open. Ook voor de klassen die nog wel gaan starten zal er geen ruimte meer bestaan voor een schoolfoto. Ouders en grootouders willen toch graag nog een foto van de kinderen in dit leerjaar. 

Het idee

Gelijkertijd ligt ons werk stil. Bedrijfs-, Sport en Eventfotografie kan nu natuurlijk niet van start gaan. Dat onderschrijf ik ten volle. Vandaar dit idee. Woon je in groot Beringen en wil je een professionele foto van je kind, op de plek waar die nu zit te leren, dan kan je ze bij mij inschrijven.  

 

Je kan hier nu al bestellen.

Lees meer

DAM en PIM Systemen: Wat zijn het en waar zit het verschil?

PIM (achter) en DAM (voor). Al lijken ze op elkaar, er zijn serieuze verschillen.

Je zoekt een DAM systeem en krijgt er in (Google) search plots andere afkortingen bij. Ongetwijfeld ook PIM. Als je nieuw bent in deze wereld kan dat nogal verwarren. Zeker omdat het lijstje van DAM/PIM mogelijkheden erg overeen kan komen. Wat moet je dan kiezen? Of moet je beide hebben? Hieronder een beknopte introductie.

×

Log in