Menu
The Official VALKE.NET Blog page

The Official VALKE.NET Blog page

Artikelen en aankondigingen

30 years of Mac workspace

30 years of Mac workspace

VALKE.NET media bv.

Solutions for Mac, PC and Linux. But still,.. we just love Apple. For 30 years our workstations are Mac equipped ;-) And we aim for at least 30 more.

7 geweldige reden om toch met InDesign templates te werken.

  • Posted by:
Goed ontwikkelde templates besparen uren werk

Magazine designers moeten snel en tegen betaalbare prijzen veel content vormgeven. Er zijn allerlei systemen om je werk makkelijker te maken. Maar de beste oplossing zit domweg in InDesign zelf. Templates. Templates die je zelf kan ontwerpen, je kan laten bouwen of die op het internet zijn te vinden. En vergis je niet. Een template is meer dan een voorgebakken stramien.

InDesign is de go-to-software als het gaat om het ontwerpen van tijdschriften, catalogi of boeken. Het is een krachtig hulpmiddel om documenten te maken en te publiceren die een combinatie van tekst, vectorillustraties en afbeeldingen bevatten.

Lees meer

SSL uitgelegd: Een wereld zonder en mèt SSL en HTTPS

SSL uitgelegd: Een wereld zonder en mèt SSL en HTTPS

Hoe was het vóórdat we verplicht waren SSL en HTTPS te gebruiken? Een verhaaltje ter inleiding,.. In de wereld waar nog niemand van SSL of HTTPS heeft gehoord. Stel,... Tine en Iris zijn twee vriendinnen die een webwinkel beheren van hun zaak. Die webshop heeft onderandere formulieren waarmee mensen contact kunnen opnemen. Ook is hun email gekoppeld aan de website en kunnen bestellingen via de webshop gedaan worden.

Hoe wij zorgen dat jouw software werkt

Hoe wij zorgen dat jouw software werkt

Software is er voor jou. Jij moet er mee werken en er is niets frustrerender dan software die niet doet wat jij er van verwacht. Daar ligt onze kracht. We bekijken je hele digitale workflow en geven je een advies. Zo krijg jij een heel goed overzicht waar de pijnpunten liggen. Maar wat mag je verwachten?

Waarom Twixl als publicatie app

Waarom Twixl als publicatie app

Een app ontwikkelen is vaak een groot en kostbaar traject. Of toch niet? Beide kunnen sterk ingedamd worden met Twixl Publisher. Er zijn verschillende contentsoorten die je kan gebruiken om de app van artikels te voorzien. Puur Images of filmpjes kunnen gebruikt worden, maar ook InDesign opmaak, HTML of misschien nog makkelijker, pdf. En voor wie helemaal los gaat, kan je ze ook nog allemaal combineren. 

Wat is Digital Asset Management (DAM)

Zonder DAM systeem zijn bestanden vaak niet terug te vinden in de chaos van opgeslagen files

 

Afbeeldingen, pdf’s en video’s worden steeds belangrijker. Op website en socials, in print en in apps. Ook voor jouw organisatie. Je ontvangt meer, je deelt meer. Maar hoe beheer je al die grote bestanden? Waar bewaar je ze en hoe vind je ze terug als ze niet doorzoekbaar zijn? Hoe houd je ze actueel? Bezit je de rechten wel? En waar zijn ze al eerder gebruikt. Die antwoorden krijg je van een DAM-oplossing,…

Wat is Digital Asset Management ?

Wat is Digital Asset Management ?

Kan jij altijd je bestanden vinden op het moment dat je ze nodig hebt? Nee. Natuurlijk niet. En als je ze vindt. Vind je dan ook telkens meerdere versies? Precies dat is waar Digital Asset Management voor zorgdraagt. Het beheren van digitale bestanden door ze georganiseerd op te slaan, te verijken en te organiseren. En dat gebeurd door…

Lees meer

"IDS De besparing is echt op álle vlakken"

"IDS De besparing is echt op álle vlakken"

Uitgenodigd voor een meeting in het gezelligste zuiden van Nederland zit ik een namiddag samen met de directeur van een mede software ontwikkelaar. Zijn probleem is duidelijk, "We maken prachtige producties, maar ze voldoen niet aan de high-end eisen waar drukwerk om vraagt." Gevolgd door de vraag: "Kan InDesign Server daar een oplossing voor bieden?"

Digitale transformatie, is dat wel iets voor mij?

Digitale transformatie
 

Digitale transformatie van processen binnen een onderneming is een noodzaak. Dat hebben we zeker in de Corona tijden kunnen vaststellen. Wij brengen wij je processen in kaart en helpen om deze aan te passen voor digitalisatie. Een digitalisatie die je efficiënter gaat laten werken dan je zou verwachten.