Schoolfoto 2020 op de leerplek thuis

Schoolfoto 2020 op de leerplek thuis

Tijdens de Corona 'lockdown-light' is online pre-teaching een oplossing Foto: Gerard Valkenet

Toch nog een 'School'foto?

Het blijven aparte tijden. De scholen zijn nog gesloten. Sommige klassen gaan dit jaar waarschijnlijk niet meer open. Ook voor de klassen die nog wel gaan starten zal er geen ruimte meer bestaan voor een schoolfoto. Ouders en grootouders willen toch graag nog een foto van de kinderen in dit leerjaar. 

Het idee

Gelijkertijd ligt ons werk stil. Bedrijfs-, Sport en Eventfotografie kan nu natuurlijk niet van start gaan. Dat onderschrijf ik ten volle. Vandaar dit idee. Woon je in groot Beringen en wil je een professionele foto van je kind, op de plek waar die nu zit te leren, dan kan je ze bij mij inschrijven.  

 

Je kan hier nu al bestellen.

 

Een thuis sessie.
Dat wordt een dure schoolfoto dit jaar.

Een fotosessie aan huis zou normaal wat pittig geprijst zijn. Maar dit zijn nu eenmaal speciale tijden. Tijd voor speciale oplossingen dus. Bij inschrijving voor een schoolfoto-thuis vraag ik € 9,50 voor het eerste kind en € 7 euro voor ieder volgend kind. De foto's worden daarna digitaal geleverd.

 

Mag dat? Is dat veilig?

Bij jou thuis fotograferen mag ik nu nóg niet. Laat dat duidelijk zijn. Wekellijks worden we op de hoogte gehouden waneer het wel mag. Vanaf zodra het kan wil ik aanbieden bij je langs te komen en je kind(eren) op hun leerplek te fotograferen. Natuurlijk de social distancing respecterende. 

Gerard Valkenet

 

SCHRIJF JE HIER IN. WE MAKEN EEN AFSPRAAK VAN ZODRA HET KAN.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Laat een reactie achter

×

Log in