Menu
Waarom Twixl als publicatie app

Waarom Twixl als publicatie app

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Een app ontwikkelen is vaak een groot en kostbaar traject. Of toch niet? Beide kunnen sterk ingedamd worden met Twixl Publisher. Er zijn verschillende contentsoorten die je kan gebruiken om de app van artikels te voorzien. Puur Images of filmpjes kunnen gebruikt worden, maar ook InDesign opmaak, HTML of misschien nog makkelijker, pdf. En voor wie helemaal los gaat, kan je ze ook nog allemaal combineren. 

 

Twixl Publisher is super makkelijk te gebruiken. Interactiviteit toevoegen in InDesign is veel met intelligente tools die ‘context-aware’ zijn. Je klikt aan wat je hebben wilt en het werkt. De app-builder-tool is in wezen een wizard die u stap voor stap door het proces voor het maken van apps leidt en vervolgens alle instellingen checkt en opslaat, zodat het later een fluitje van een cent is om een ​​update van de app te maken. Integreren met externe inhoudsbronnen is een gemakkelijke zaak en publiceren vanuit een CMS of publicatiesysteem kan makkelijk gekoppeld worden.

 Veel bekende merken maken hun digitale uitgave met Twixl Publisher 

 

Met Twixl heb je ook direct een 'content distribution platform'. Dat is een portaal waar je zelf de inhoud van je app, op ieder moment dat je wilt, kan aanpassen. Je hoeft niet eens een nieuwe app in te dienen. Je klikt gewoon 'Nieuwe Content' aan, upload je HTML, foto, film of InDesign artikel en geeft het een naam. Moeilijker moet het niet zijn. Vanaf het moment dat je op 'Publiceer' klikt, is de content beschikbaar voor iedereen die je app opstart. Je brengt je lezers dus altijd het laatste nieuws. En dat is misschien wel een van de beste redenen om Twixl Publisher te gebruiken. Want er zijn maar héél weinig app bouwers die je een platform bieden om content direct te publiceren.

Als Twixl partner kennen we het gehele traject. Je hoeft dus niet alles zelf te doen. Wij kunnen het werk voor je doen, of we kunnen je opleiden en helpen bij het ontwerpen, maken of indienen bij de App Store of Play Store van de app. Begrijp ook dat Twixl een oplossing is die nog volop in ontwikkeling is.

Twixl wordt onder andere gebruikt door Yamaha Pro Music, Husqvarna, Testaankoop, Volvo en ongelofelijk veel andere merken.

 

Download onze laatste publicatie app van KMOinsider !!! Een app die we gekoppeld hebben aan WoodWing studio. De redactie kan rechstreeks vanuit de redactionele omgeving publiceren naar de app.

google play store logo app store logo

Facebook Twitter Pinterest

Laat een reactie achter