Menu
Hoe wij zorgen dat jouw software werkt

Hoe wij zorgen dat jouw software werkt

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Software is er voor jou. Jij moet er mee werken en er is niets frustrerender dan software die niet doet wat jij er van verwacht. Daar ligt onze kracht. We bekijken je hele digitale workflow en geven je een advies. Zo krijg jij een heel goed overzicht waar de pijnpunten liggen. Maar wat mag je verwachten?

hoe wij werken previewAfstemmen van het werk.

Ten eerste maken we natuurlijk goede afspraken. Dat doen we op basis van een inventarisatie. Wat kan er al. Wat heb je nog nodig? Wat moet de software kunnen en hoe gaan we dat voor elkaar krijgen. En heel belangrijk, wat wordt het kostenplaatje. 

 

Ontwerpen

Hier gaat het om het functional design. Hoe gaat de code er uit zien. Saai werk met schema's. Maar wij genieten daar van. Dit ontwerp gaat uiteindelijk bepalen hoe goed de software het straks doet. 

 

Ontwikkelen

Hier maken we pas echt onze handen vies. Hoewel,… de werkplek is proper. We schrijven nu de code. Ieder gedeelte uit het ontwerp wordt nu omgezet naar werkende delen. Delen die straks, wanneer we de code af hebben, jou het leven makkelijker gaan maken.

 

Testen

Het testen is iets dat we samen met jou doen. Zowel wij in het algemeen, als jij in het bijzonder moeten ervan overtuigd zijn dat alles wat gemaakt is, werkt zoals het moet. Pas dan gaan we het instaleren.

 

Gebruiken

Het meest gave deel van deze uitdaging. Wanneer jij en je team de software gaan gebruiken. Wij doen dan een stapje terug. We onderhouden de software. Zorgen dat er nieuwe versies zijn en mocht er onverhoopt toch nog iets onverwachts gebeuren, dan passen we dat aan. 

Facebook Twitter Pinterest

Laat een reactie achter