Menu

Twixl2019 Header

Twixl Publisher

tablet en GSM-publicaties in-house produceren

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

 


(Leestijd: 1 minuut)
ValkenetLogoFC 1

Met Twixl Publisher kunt u tablet-applicaties volledig onafhankelijk produceren - van ontwerp tot publicatie in de app-winkels. 

Twixl Publisher is een publicatie-oplossing die projecten van InDesign naar tablets en smartphones brengt. Het is met name een combinatie van een zelfstandige (mac os x) -applicatie en een plug-in voor Adobe InDesign CS5-6-CC die traditioneel gemaakte documenten converteert en exporteert naar interactieve reader-applicaties voor tablets. Twixl Publisher maakt het mogelijk om printontwerpen te vertalen in digitale ontwerpen door interactieve inhoud zoals diavoorstellingen met foto's, audio, video, HTML5-animaties en meer te integreren in een naadloze tabletmix.


Case study :: Ze pakte meteen de Gong Award

Facebook Twitter Pinterest
 1. One
 2. Four
 3. Unlimited
 4. Prijsindicatie
Features
 
Twixl Publisher One
Hiermee maak je zoveel single-issue apps voor iPad en Android tablets als je nodig hebt. Direct te plaatsen in de drie ondersteunde App-stores. Ideaal voor designers en de kleinere studio's die geregeld cross-platform apps onder (eigen-)merknaam naar de stores willen sturen.
Twixl on laptop
 
Twixl Publisher Four
Publiceer één multi-issue app in de App Stores eh geniet van toegang tot het Twixl Distribution Platform, waar je volledig beheer hebt over de kiosk app. Je kan er ook ongelimiteerd single-issue apps mee publiceren.
Features
 
Twixl Publisher Multi
Maak ongelimiteerd alle apps die je maar nodig hebt. Single-issue en multi-issue apps gepubliceerd in de App Stores en met toegang tot het Twixl Distribution Platform,waar je volledig beheer hebt over de publicaties in de kiosk app. Mogelijkheid om in-app purchases en subscriptions aan te maken, versturen van push notifications. Alles wat je maar nodig hebt.
Publisher one1.950€ (jaarlijks abonnement)
 • Create & publish one article-based app
 • Bandwidth volume per year 2 TB
 • for iOS and Android (phone/tablet/universal)
Contact
Publisher Four5.500€ (jaarlijks abonnement)
 • Create & publish four article-based apps
 • Bandwidth volume per year 8 TB
 • for iOS and Android (phone/tablet/universal)
Contact
Unlimited20.000€ (jaarlijks abonnement)
 • Create & publish unlimited article-based apps
 • Bandwidth volume per year 20 TB
 • for iOS and Android (phone/tablet/universal)
Contact
Voor een correcte prijs toegespitst op uw situatie kunt u best rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wij maken de app samen met jou

Welke keuze moet ik maken?

Mobiel gaat over iOS en Android of niet? Hoe gebruiken we onze mobiele apparaten? Hoe vaak en hoe lang gebruiken we de browser versus apps?

Veel webontwikkelaars richten zich op mobiel en zijn op zoek naar een technologie om te kunnen publiceren op het web en mobiel of op zijn minst voor een soortgelijke look als het web. Die-hard mobiele ontwikkelaars houden van native apps.

Lees onze case-study :: Eerste app direct prijswinnend
Hoe zie ik Twixl?

Waar moet je Twixl Publisher positioneren in deze discussie? Ga je voor maatwerk of ga je voor een oplossing die het werk voor je doet zodat je kunt focussen op je content? Wat doet dit met uw budget?

Wat wordt de toekomst van mobiel publiceren? Webapps, progressieve webapps of blijven native apps de standaard? Download de door Twixl gemaakte

Whitepaper
Vraag een Demo aan:
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen België