Home

Software Experts voor Marketing, Communicatie & Creatie

Software voor de creatieven
Lees meer...Support 011 22 82 88
 

Creatief Development

Bij ontwikkeling van software is er altijd iets te wensen. Wij ontwikkelen creatieve oplossingen voor de creatieven. We koppelen verschillende softwareoplossingen, bouwen nieuwe software en passen bestaande pakketten aan.

Vraag het ons wanneer je wensen hebt. Vraag ons of je werk makkelijker kan. Want dat kán !

De consument gebruikt verschillende apparaten en kanalen voor productresearch en aankopen. Als bedrijf is het belangrijk om op deze kanalen aanwezig te zijn. De vraag die veel partijen bezighoudt, is: fysieke winkel of online webwinkel? De fysieke retailer staat inderdaad sterk in de strijd tussen online en offline shoppen. We zetten voor- en nadelen van beiden op een rij en leggen uit waarom de Multichannel-strategie een goede en logische oplossing is.

 

E-commerce: de online winkel

De online wereld is één grote winkelstraat geworden, waar iedereen kijkt, vergelijkt en koopt. Consumenten vinden er de nieuwste producten, aanvullende informatie en kunnen prijzen vergelijken. Shoppen op het internet zit logischerwijze in de lift. Steeds meer mensen durven de stap te zetten om online te kopen. Het gevolg is dan ook een krachtige groei van webshops.

 

Fysieke winkel: offline winkelen

Toch mag je de rol van de fysieke winkel niet onderschatten. Het is niet dat omdat een consument online research doet, ook de aankoop online doet. Consumenten vinden persoonlijk contact nog steeds belangrijk tijdens de aankoop. Bovendien willen ze voelen, ruiken en proeven: iets wat een online winkel niet kan.

 

Multichannel verkopen: het beste van 2 werelden

Zoals je uit vorige twee delen kan afleiden, is enkel een online webwinkel niet voldoende. Daarnaast is het ook niet verstandig om te strijden tégen het internet. Een webwinkel is vaak de eerste kennismaking met een bedrijf. De consument vindt wat hij zoekt en gaat vergelijken op vlak van prijs en kwaliteit. Voor deze consument overgaat tot de aankoop, wilt hij waarschijnlijk het fysieke product eens vastnemen of passen.

Online vergelijken is met andere woorden een belangrijke stap, maar het feit dat consumenten graag voelen, ruiken of proeven kunnen we niet wegcijferen. De multichannel-strategie biedt hier een logische oplossing voor. Zo kan de consument kiezen of hij online koopt of naar de fysieke winkel komt voor een aankoop.

Bron: quares.be

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Fun time

DAM systemen / Beeldbanken zijn vandaag de dag zeer goed ingericht om ook video's te streamen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij hebben vast de Minions gevraagd en ze konden niet wachten om hun eigen video's te uploaden ;-)

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

STUUR ONS EEN EMAIL...

Adres:

Processiestraat 18
3583 Beringen

Telefoonnummer:

+31 20 4080830

+32 11 22 82 88

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.