Menu

InDesign Server Header

InDesign server

Volledig geautomatiseerde desktop publishing

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Indesign Server

Een DTP'er is te automatiseren.
InDesign Server doet het werk.

Iedereen in Vlaanderen en Nederland, zonder overdrijven, is wel eens in aanraking geweest met één van onze InDesign Server producties. Heel veel drukwerken worden opgemaakt door onze InDesign 'robotten'. Dagelijks. Van het genereren van previews tot volledig (100%) automatische pagina opmaak. De mogelijkheden in automatische opmaak zijn met InDesign server eindeloos. Van Web-to-print tot on-demand layout producties. Wij maken het mogelijk met InDesign Server. Bekijk de introductie video


Case study Indesign server:: Web-2-Print 60 opdrachten per minuut

 

 

InDesign Server kan werken met templates opgezet door een designer, of volledig uit code gegenereerde projecten. Welke workflow er gekozen wordt is afhankelijk van het product dat je wil leveren en hoe geautomatiseerd je de productie wilt laten uitvoeren. Heb je de 'human touch' nodig of vertrouw je geheel op de computer? Hieronder zie je de twee meest gebruikte methoden:

 

 

InDesign Server StretchInDesign server met template als basis

Met deze methode heb je een basisstramien. Opgezet door een designer. In InDesign. Die template heeft alle benodigde stijlen en/of kaders. InDesign server wacht tot alle teksten en beelden geleverd zijn. Dan vult InDesign Server de template. De gewenste bestanden worden in de gewenste kwaliteit en volautomatisch opgeleverd. Hoe dynamischer en doordachter de template, hoe indrukwekkender de resultaten.

Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw van 'intelligente' templates. InDesign Server kennis kunnen we dromen. De meest ingewikkelde producties laten we automatisch uitvoeren.

 

valkenet page divider 

InDesign Server CoolComputer 'ontwerpt' op basis van content

Er zijn situaties genoeg waarbij een designer geen templates moet bouwen. In dat geval 'bekijkt' onze software wàt voor content er wordt aangeleverd. Hoe lang is de tekst? Zijn de beelden staand of liggend? Op basis daarvan kan InDesign server dan zelf een pagina opbouwen. Net als je designer dat doet. Maar dan véél sneller. En iedere keer kunnen we dan een unieke vormgeving presenteren. Natuurlijk met de parameters die jij aangeeft. Klinkt het interessant? Neem dan zeker contact op. 

 

Versies en kosten

Wil je weten welke drie verschillende InDesign server versies er zijn,… dan lees je dat hieronder.
De prijs van InDesign Server is afhankelijk van het type gebruik. Een overzicht van de Adobe InDesign Server prijzen vind je hier

Facebook Twitter Pinterest
  1. SaaS
  2. Premium
  3. Limited
InDesign Server SaaS
 

Wij bieden InDesign Server via onze SaaS oplossing. Naar wens het laten genereren of corrigeren van InDesign documenten. Tekst ingeven via een web pagina, upload je foto's en InDesign server doet de rest.

Laat je klanten tekscorrecties via het web uitvoeren. Onze InDesign SaaS oplossing laat het toe. Zeg zelf, ben jij designer om tekstcorrecties uit te voeren?

Geproduceerd of gecorrigeerd in slechts enkele seconden, met een gegarandeerde kwaliteit en tegen een fractie van loonkosten.

Meer weten of wil je een demo van onze projecten? Neem dan contact met ons op.

Adobe InDesign CC Server - Premium
 

Adobe InDesign Server - CC (alle jaren) - voor gebruik zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Als 'On premise', Cloud of Private Cloud. Alles is mogelijk.
De Premium versie kan gebruikt worden voor benadering door mensen of applicaties van buitenaf. Web interfaces zoals web-2-print zijn daardoor te ontwikkelen.

Geen kennis van software bouwen? Neem direct contact op. Onze top developers kunnen zeker maken wat je nodig hebt.

Meer weten of wil je een demo van onze projecten? Neem dan contact met ons op.

Adobe InDesign CC Server Limited

Adobe InDesign Server - CC (alle jaren) - Een volledige InDesign server oplossing. Geen enkele beperking in funtionaliteit.

Waarom heeft deze dan de naam 'Limited'? De beperking is dat deze software alleen gebruikt mag worden binnen het eigen netwerk.
 (VPN e.d. inbegrepen). In-house producties kunnen dus prima met deze relatief voordelige oplossing gemaakt worden.

Voorbeeld:
OK: Een redacteur verbonden binnen je eigen netwerk kan bestanden aanleveren waarna InDesign server zelf de pagina opmaakt.
Niet OK: Een webpagina voor fotoboeken publiekelijk publiceren en de opmaak intern laten uitvoeren door InDesign Server.

Gerichte gepersonaliseerde marketing

Gerichte gepersonaliseerde marketing

Kies een marketing template, type je tekst in een browser of app en in seconden heb je high quality marketing materiaal.

Self-service advertenties maken

Self-service advertenties maken

Lokalisatie en inspelen op de markt is geen enkele moeite. Franchise houders hebben altijd brand-conform materiaal

Brochures en catalogi

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd, met eigen foto's of welk ander idee je kan bedenken.

Redactionele workflows

Redactionele workflows

Laat klanten zelf hun teksten redigeren zonder dat jij gestoord wordt. Altijd precies in jouw design.

Vraag een Demo aan:
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen België