Menu

InDesign Server Header

InDesign server

Volledig geautomatiseerde desktop publishing

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wat kost Adobe InDesign server

De prijs van InDesign Server is afhankelijk van het type gebruik. Er zijn 3 versies.

Adobe InDesign Server DEVELOPMENT

Adobe InDesign Server LIMITED

Adobe InDesign Server PREMIUM

 

Licentietype
Omschrijving
Licentiekosten
Premium licentie
Voor gebruik met geautomatiseerde publicatieoplossingen die toegankelijk zijn gemaakt voor klanten of andere gebruikers dan de werknemers van de Licentienemer via internet, naast rechten om bedrijfsbreed te gebruiken binnen een intranet. Er is geen limiet op het aantal gebruikers voor deze licentie. Partners of eindgebruikers mogen het Premium-licentiemodel gebruiken in gehoste of op SaaS gebaseerde aanbiedingen, maar InDesign Server moet een geïntegreerd onderdeel van een oplossing zijn, niet als een op zichzelf staande service.
€ 13.500 / jaar
Limited licentie
Voor gebruik met geautomatiseerde oplossingen die alleen toegankelijk zijn gemaakt binnen het interne netwerk van een bedrijf, beperkt tot medewerkers van Licentienemer.
€ 5.000 / jaar
Development
licentie
Voor het testen of opzetten van InDesign Server-oplossingen, niet voor productiegebruik. Deze versie produceert dezelfde output als een productielicentie
€ 2.100 / jaar

Bovenstaande bedragen zijn zoals al onze Creative Cloud licenties per jaar. Het gaat hier om licentiekosten exclusief de ontwikkeling en/of levering van bestaande oplossingen. Prijzen ter informatie zoals deze bekent zijn op 1-2-2021 en onder voorbehoud van prijswijzigingen bij Adobe. 

Lees ook: De meest gestelde vragen over Adobe InDesign Server licenties

Direct contact? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 11 22 82 88

Facebook Twitter Pinterest