Menu

Studio

Acronis backup- en
beveiligings-oplossingen

We help the world's top companies build
amazing digital & print publications.

+32 (0) 11 22 82 88 Contact
(Leestijd: 1 minuut)

Acronis; de beste gegevensbescherming en disaster recovery.

Acronis biedt de beste gegevensbescherming en disaster recovery voor virtuele, fysieke, mobiele en cloudomgevingen voor Mac & Windows.

 

Acronis wordt erkend als een Gartner Peer Insights-klantenkeuze van 2018 voor back-up- en hersteloplossingen voor datacenters. 

Acronis is een toonaangevende back-upsoftware, herstel bij noodgevallen en een veilige leverancier van gegevenstoegang voor consumenten, kleine en middelgrote bedrijven en ondernemingen. Acronis-oplossingen omvatten fysieke, virtuele en cloud-server back-upsoftware, opslagbeheer, veilig delen van bestanden en systeemimplementatie. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine, bieden Acronis-producten gemakkelijke, complete en veilige oplossingen voor gegevens op lokale, externe, cloud- en mobiele apparaten. Als het gaat om het leveren van de nieuwe generatie cyberbeveiligingsoplossingen, is Acronis de onbetwiste leider.

CORONA UPDATE :: 40% meer cyber aanvallen gemeld

Facebook Twitter Pinterest
  1. Databeveiliging
Features
Acronis

Bescherm je data. Of het nu voor je privé computer is, of voor je bedrijfsserver, beschermen van je data is vandaag de dag belangrijker dan ooit.

We hebben allemaal al gehoord van de talloze bedrijven die de jongste maanden slachtoffer werden van ransom-software. Acronis biedt hier een oplossing voor. Wij kunnen je die leveren.

Vraag een Demo aan:
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen België