Onze website gebruikt cookies voor zowel de registraties van het aantal bezoekers en een optimale werking van de website. Indien u deze website blijft gebruiken stemt u automatisch in met het gebruik van deze cookies.
Adobe

 

 

 

Adobe Creative Cloud logoStap over en bespaar 240 Euro per jaar. VALKE.NET brengt je binnen bij het Creative Cloud for Teams VIP programma. Van 29 januari tot 1 maart 2018 kan je van CS versies* overstappen naar CC(2018) aan de laagste prijs. Bespaar nu 240 Euro per jaar met deze geweldige aanbieding.

Creative Cloud All Apps van 68,99 per maand voor slechts 49,99.

Adobe CC VIP Voordeelprijs Extra

 Bestel met onderstaand formulier en wij sturen je, namens Adobe, een uitnodiging voor het VIP programma én de aanbieding.

Bestel Adobe Creative Cloud incl. VIP account

Bedrijfsnaam*
Invalid Input

Postcode*
Invalid Input

Plaats*
Invalid Input

BTW nummer*
Invalid Input

Voornaam*
Invalid Input

Achternaam*
Invalid Input

tel*
Invalid Input

email*
Invalid Input

Ik heb een geldige CS3 CS4 CS5 of CS6 licentie
Invalid Input

Welke app bestelt u?
Invalid Input

Licenties
Invalid Input

Facturatie
Invalid Input

code*
code
Invalid Input

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen: 011 / 22 82 88

Met Creative Cloud heb je altijd de nieuwste versie van Adobe’s creatieve apps en services, waaronder Photoshop, Illustrator en InDesign, direct binnen handbereik en bepaal jij hoe en wanneer je ze implementeert. Er zijn honderden nieuwe functies toegevoegd om de productiviteit te verhogen, de nieuwste standaarden en de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken. Als je nog Creative Suite (CS) gebruikt, is dit hét moment om over te stappen op Creative Cloud.

Heb je toch een beter aanbod gekregen? Bel ons nu.

 

*Aanbod geldig voor wie een geldige licentie van CS3, CS4, CS5, CS5.5 of CS6 heeft en onder voorbehoud van goedkeuring door Adobe.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.