Illustrator Server

Illustrator Server logoVALKE.NET media uit Paal-Beringen heeft als eerste in België en als één van de weinige wereldwijd toestemming om  serverautomatisering met Illustrator CC te ontwikkelen. Voor de duidelijkheid, er bestaat géén officiële serverversie van Adobe Illustrator. Maar de ruime ervaring van Adobe producten en serversoftware stelt ons in staat uitdagende projecten te ontplooien. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.

 

Illustrator kan zeer ver geautomatiseerd worden. Het kan handelingen op illustraties uitvoeren die andere software ver achter zich laat. Maar ondanks de grote vraag, is er geen officiële serverversie.

Vandaar dat wij, in samenwerking met de klant een geautomatiseerde oplossingen op server niveau hebben ontwikkeld. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Lees ook Photoshop Server

 

Illustrator server

Vormgevers voeren in Illustrator vaak goed te automatiseren en terugkerende handelingen uit. Ook wanneer dat gecentraliseerd moet worden uitgevoerd en wanneer de resultaten in verschillende output bestanden geplaatst (bijvoorbeeld op een website) of verzonden (bijvoorbeeld naar een bestanden server) moeten worden.

 

Het gebruik van Illustrator als een server bespaart dan al direct heel wat werkuren.

 

TechnologyPartner

 

 

Het scripten om Illustrator geheel zelfstandig te kunnen laten functioneren vergt development kennis. Binnen het team van VALKE.NET hebben we developers die de 'techniek onder de motorkap' beheersen. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn.

 
Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.