Redactie, Redactioneel, Adobe InCopy, Textverwerker, Text Correcties, Print, Content, Workflow, digital content

Adobe InCopy

De beste connectie tussen Tekst en Design

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

adobe incopy logo

 

Adobe's InCopy, de gemiste kans,
laat jouw kans hier niet liggen

 

Adobe InCopy is wat de Microsoft Word van Adobe had moeten zijn. Het is het ultieme gereedschap voor de redacteur. Bij veel studio's worden de tekstcorrecties gedaan door de redacteur en uitgevoerd door, echt waar, de designer. Of, misschien nog verbazinwekkender, de redacteur heeft zijn eigen versie van InDesign om correcties in te doen.

Niet nodig. InCopy is rechtstreeks gekoppeld aan de tekstkaders van het InDesign document. Hierdoor kan de redacteur de tekstcorrecties uitvoeren in een voor redacteuren ontwikkeld programma. Hij kan zelfs de aanpassingen direct in de layout zien. Dat bespaard uren werk voor de designer / DTP'er. Alle mogelijke textfuncties zijn in InCopy opgenomen om het de redacteur makkelijk te maken. Track Changes, Stijlen (beheerd door de designer), Spellings checker, CopyFit en ga zo maar door.

Onder andere voor een medische uitgeverij hebben wij een volledige InCopy/InDesign workflow opgezet. Iets wat de doorlooptijd met 30% vooruit hielp. En de workflow sterk verbeterde en bespaarde op de softwarekosten voor de redactie. Alle reden dus om een InCopy workflow op te zetten.

Facebook Twitter Pinterest
×

Log in