Onze website gebruikt cookies voor zowel de registraties van het aantal bezoekers en een optimale werking van de website. Indien u deze website blijft gebruiken stemt u automatisch in met het gebruik van deze cookies.
Training

Trainingen op maat

VALKE.NET media verzorgd al meer dan achttien jaar software-trainingen voor bedrijven. Al onze trainingen kunnen op locatie door heel Nederland en Vlaanderen.  Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Adobe , Enfocus, Google trainingen, zoals InDesign, Photoshop, Illustrator, InCopy, Acrobat Professional, PitStop Professional, Studiometry, Google AdWords & Analtytics. Standaard of custom incompany trainingen van gemiddeld 4 personen per training.

 

trainingsruimte VALKENET mediaLesmateriaal is ruim voorhanden om u en uw mensen te trainen op precies die handelingen die voor uw onderneming / werkzaamheden van belang zijn. Ook indien u graag voor een specifiek doel een training wilt hebben kunt u bij VALKE.NET media terecht. Geen trainings-ruimte of onvoldoende werkplekken? Contacteer ons. We hebben altijd een passende oplossing.

 

Een groot verschil met andere aanbieders is dat iedere trainer bij VALKE.NET media direct uit de productie omgeving komt en dus de praktijk als geen ander kent. Hierdoor krijgt u tips, truuks en productie-uitleg die uw dagelijkse productie direct ten goede komt. Deelnemers kunnen praktijkvoorbeelden aandragen waardoor u zeker bent van gerichte instructie en oplossingen waar u misschien al lang naar zoekt.

Contact met VALKE.NET media

 

Mogelijke methoden

Trainingslokaal VALKENETVALKE.NET media voorziet in een gedegen aanbod. De trainingen bestaan uit gemiddeld 4 personen per training. Zo kan er diep op de materie ingegaan worden. Voor zowel de beginner als de gevorderde computergebruiker voorziet VALKE.NET media in een opleiding met persoonlijke begeleiding.
Wij bieden opleidingen aan volgens de volgende methoden:

Training op locatie door heel Nederland & België
VALKE.NET media verzorgt eventueel een inventarisatie vóór de training, zodat u op de hoogte bent van het bestaande kennisniveau van personeel. Na de training kan door een online evaluatie worden vastgesteld of de training aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Klassikaal in de VALKE.NET media trainingsruimte te Paal-Beringen. Dit kan voor een groep van ± 4 personen of individueel. In dit laatste geval stelt VALKE.NET media een groep van gelijk niveau samen waardoor u het voordeel van gezamelijke, gelijkgerichte vragen heeft.

Maatwerk opleidingen

In overleg met uw organisatie is het tevens mogelijk een specifieke opleiding samen te stellen waarin de, voor uw organisatie belangrijkste kenmerken, worden behandeld. Op deze manier kan in een korte training de belangrijkste zaken voor uw organisatie behandeld worden.
Management software & internet opleidingen.
Voor het management voorziet VALKE.NET Media in korte introducties tot diverse software applicaties. Zo geeft bijvoorbeeld een introductie Internet snel de mogelijkheden weer van het Internet voor uw organisatie.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.