Software

Oranged software

Projectmanagement
en (e-)facturatie

Studiometry

Axaio

Technische Workflow
oplossingen

Axaio

Cavok DAM

DAM systeem
gericht op workflow

Cavok

Microsoft

Alle office(365)
pakketten

Office 365

Claro

Automatische foto
optimalisering

Claro

WoodWing

Redactionele workflow
oplossingen

WoodWing

Enfocus

PDF bewerking
met Enfocus Pitstop

Pitstop

VALKE.NET

Maatwerk
software

VALKE.NET

Adobe

Alle oplossingen
Content Creatie

Adobe

Twixl

Productie van
tablet magazines

Twixl

Elvis DAM

DAM systeem
grotere organisaties

Elvis DAM

click 2 publish Hebben jou partners toegang tot de juiste folders op ieder gewenst moment? Lever je de logo's al aan met een druk op de knop? En tover je altijd het juiste document direct op je scherm?

Digitale bestanden geven Brands een ongelovelijke kracht. Of het nu is om gegevens te verzamelen, de doelgroep te bereiken of marketing materiaal op hoge kwaliteit te leveren. Het gaat allemaal digitaal.

 

Om branding goed te kunnen doen moet je bestanden efficiënt kunnen inzetten. En daarvoor biedt VALKE.NET media verschillende services en oplossingen. We hebben ruim 20 jaar ervaring met softwareoplossingen voor studio's, marketingcommunicatie en brand management.

 

 

 

Mediabank, Beeldbank

We hebben met verschillende mensen heel wat tests gedaan en werk verzet. Onze conclussie; Elvis DAM is het beste DAM systeem voor handen. VALKE.NET media is Partner van de bouwer van dit geweldige product. Het wordt bij onze klanten gebruikt als DAM-systeem, maar ook als Beeldbank, Backbone voor brandportals of downloadportals.
 

Brandportals

Uw marketing materiaal makkelijk kunnen delen met anderen. Met volledige controle over wie welk document gebruikt, wat de laatste versie is, in welke status de documenten zich bevinden. Mogen logo's wel gebruikt worden en zijn de rechten van materiaal op orde? We hebben het allemaal overzichtelijk.

 

Elvis DAM brand portal

 

Downloadportals

Geef uw bezoekers de mogelijkheid om, op basis van persoon of groep direct de juiste bestanden te downloaden en heb controle over de bestanden die beschikbaar zijn. Deze mogelijkheden kunnen we op verschillende manieren bieden. In combinatie met een grote backbone of als weboplossing. Vertel ons eens wat uw ideeën zijn en dan komen we zeker tot een passende oplossing.

 

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.