Onze website gebruikt cookies voor zowel de registraties van het aantal bezoekers en een optimale werking van de website. Indien u deze website blijft gebruiken stemt u automatisch in met het gebruik van deze cookies.
VALKENET

AutoPublish LogoMultichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechtstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

Logo Labeltool VALKENET software

In 2014 hebben we onze eigen applicatie gelanceerd onder de naam S-LABEL. Een applicatie die op de CRM database van het prijswinnende Studiometry lijsten weergeeft. Volautomatisch worden labels op maat van de bekende Avery stickervellen naar keuze aanmaakt die voldoen aan de post eisen voor ieder land. Wereldwijd.

 

 

Blendle Script LogoBlendle Pakket vanuit Adobe InDesign of WoodWing Enterprise

Meer en meer publicaties komen beschikbaar op Blendle.com. Het publicatie platform voor losse artikelen. VALKE.NET bouwde hiervoor een aantal InDesign oplossingen waarmee inmiddels verschillende bladen worden omgezet naar de uitgebreide Blendle code die een perfecte weergave mogelijk maakt voor iedere InDesign layout.

Excel Check 'n' Build logoDe studio krijgt werkinstructies aangeleverd in Excel. Maar veel velden moeten worden nagekeken en aangepast voordat het in InDesign geladen kan worden. Wij bedachten een Checker die de Excel uitpakt, alle velden juist zet, op inhoud controleert en waar nodig corrigeert. Daarna wordt het geheel in InDesign geladen en kan de Vormgever zijn/haar creativiteit toepassen.

 

Project Specs:

  • Geschikt voor Mac en Windows
  • Koppeling Microsoft Excel, Internet en InDesign Server
  • Mogelijkheid tot interne check
  • Oplevering van meerdere PDF documenten

Excel Checker AppVoor een klant die veel, heel veel boeken uitbrengt hebben we een Builder App gemaakt die op basis van de administratie 90% van het werk uit handen neemt. Met slechts één druk op de knop wordt het productieproces gestart. De vormgever krijgt al het materiaal kant en klaar geplaatst in een InDesign document. Het meeste al op positie en met de juiste stijlen toegepast. Wat rest is de 'final touch'.

 

Project Specs:

  • Geschikt voor Mac en Windows
  • Koppeling Microsoft Dynamics / Web- en InDesign Server

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.