VALKENET Blendle Packager

Blendle Packager

Publiceer vanuit InDesign met alle coördinaten

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

Cube 300Blendle Pakket vanuit Adobe InDesign of WoodWing Enterprise

Meer en meer publicaties komen beschikbaar op Blendle.com. Het publicatie platform voor losse artikelen. VALKE.NET bouwde hiervoor een aantal InDesign oplossingen waarmee inmiddels verschillende bladen worden omgezet naar de uitgebreide Blendle code die een perfecte weergave mogelijk maakt voor iedere InDesign layout.

Facebook Twitter Pinterest
  1. Bewaar automatisch per artikel
  2. Betere Weergave op Blendle
  3. PDF on the fly
  4. Exacte posities
  5. Eén pakket
Features
Blendle verkoopt artikelen uit Magazines en Kranten per artikel. Een geheel nieuw businessmodel voor uitgevers. Blendle Packager, van VALKE.NET media bewaart ieder artikel vanuit uw InDesign document per artikel. In één handeling aan het einde van uw productie.
blendle icon
Vanuit InDesign worden de teksten verzameld en inclusief de opmaak (Teken en Alineastijlen) in de code meegenomen.
blendle icon
Blendle vereist een pdf preview. Blendle Packager maakt vanuit InDesign automatisch een PDF met de juiste voorinstellingen. Direct in de folder bij de Blendle code. U bent altijd zeker van de juiste bestanden en verwijzingen.
blendle icon
Blendle Packager zorgt ook dat on-screen de positie van artikelen bekend is. Hierdoor kan de bezoeker op precies het juiste kader klikken om een artikel te kiezen. Prachtig als u meerdere artikelen op één pagina heeft.
MacFolder
Alle bestanden worden bewaard als één kant en klaar pakket. Met alle artikelen en de complete PDF. Klaar om te versturen naar Blendle. Direct en moeiteloos verwerkbaar.
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen België
×

Log in