Excel Checker

Excel Checker

Correct geformateerde cellen

Neem contact op

CubeAltijd een correcte productie-sheet

 

Automatiseren op basis van aangeleverde Excel bestanden komt veel voor. Je selecteert een Excel-document en upload het naar je programma om bijvoorbeeld gepersonaliseerd drukwerk te maken. Zolang je Excel-sheet voldoet aan de eisen, kan je snel een geautomatiseerde productie draaien. Dan moet de data natuurlijk wel correct aangeleverd worden.

De Check

Niet alleen de namen en volgorde van de headers worden nagekeken, ook de daadwerkelijke content wordt gechecked. Is de datumnotatie precies wat je verwacht, zijn voor- en achternamen voorzien van een hoofdletter en zijn velden die nodig zijn voor de productie juist gevuld.

De correctie

Wanneer er een fount wordt geconstateerd wordt deze waar mogelijk direct gecorrigeerd. Datums worden juist gezet, kleine letters vervangen door hoofdletters. Dit bespaard uren aan handmatige correcties.

Het rapport

Wanneer velden in de Excel sheet niet kunnen worden gecorrigeerd krijg jij, of je klant, een overzicht van de afwijkende cellen. Zo ben je veel sneller door je laatste correctieronden.

Facebook Twitter Pinterest
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen Belgiƫ
×

Log in