S-Label

Logo Labeltool VALKENET software

In 2014 hebben we onze eigen applicatie gelanceerd onder de naam S-LABEL. Een applicatie die op de CRM database van het prijswinnende Studiometry lijsten weergeeft. Volautomatisch worden labels op maat van de bekende Avery stickervellen naar keuze aanmaakt die voldoen aan de post eisen voor ieder land. Wereldwijd.

 

 

 

U kunt zelf labels uit ieder Avery formaat kiezen. Ook kunnen maat-templates voorzien worden. Met slechts één klik bewaart u een PDF met uw adressenlijst op het juiste en positie en indeling. Te printen op ieder printer of bij ieder print- / verzendhuis.

 

De persoongegevens worden samengevoegd met de bedrijfsgegevens. Zo is de data van de labels altijd correct en altijd de laatste informatie voorhanden.

SLABEL Hoofd Scherm

Goepen

Binnen Studiometry is het mogelijk om groepen met adressen aan te maken. Die zelfde sets worden in S-LABEL geladen. S-LABEL ondersteund zowel groepen op basis van bedrijven als groepen op basis van personen. Bij aanpassingen in Studiometry kunt u met één druk op de knop de nieuwe data laden in de door u gekozen AVERY labels.

 

Verzendvereisten

In verschillende landen gelden verschillende regels met betrekking tot de volgorde van adresgegevens. S-LABEL zal daar altijd rekening mee houden. U hoeft geen keuzes te maken. Per adres wordt er gekeken naar het land van verzending en wordt de data in de juiste volgorde geplaatst. Zo zal een adres in New York de postcode achter de stadsnaam hebben staan terwijl een Adres in Amsterdam de postcode er voor heeft.

 

Meer over onze software is te lezen op de Development pagina.

Meer weten over Studiometry, bekijk onze Studiometry website.

 

Wilt u graag meer weten of een demonstratie? Neem contact met ons op.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login