WoodWing

Elvis DAM. Ditigal Asset Management

Elvis DAM is het meest moderne Digital Asset Management systeem op de markt. Studio's, Uitgevers en Marketeers gebruiken het Elvis DAM systeem om hun brand uit te bouwen.

Smart styles


Handmatige opmaak? Sleep het op je Layout!

 

Deze plugin kreeg de prestigieuze Creative Mac award. MacAddict gaf Smart Styles de beoordeling “Awesome” en “Editor’s Choice” Lees en zie wat Smart Styles allemaal kan doen... (Video)Swivle logo

Swivle is dé oplossing voor iedereen die bestanden creeërt, zoekt of wil delen. Waar Elvis DAM de on-premise (Installatie op uw eigen server) én een Private Cloud (Een cloud omgeving door u of ons opgezet) is, is Swivle een Cloud applicatie. Een complete service waarmee u in een paar stappen op weg bent. Swivle. Een Dam in de Cloud.


U kunt geheel vrijblijvend Swivle in de cloud proberen. Maak nu een 30 dagen GRATIS Swivle account aan.

 

Content Station Multi Channel Publishing

 

Eén overzichtelijk scherm waar u al uw content kunt zien, aanpassen en publiceren naar verschillende kanalen. Door middel van een zeer efficiënte werkwijze heeft u complete controle over het publicatie traject.

Bekijk de 'plank' van uw project, zie de voortgang is van Vormgeving en Teksten. Wat er klaar staat voor publicatie en beheer de Social Media publicaties.

 

 

enterprise logo Enterprise

De workflow oplossing voor uitgeverijen die magazines of kranten publiceren in print, op het web of op tablets. Met Woodwing Smart Connection Enterprise wordt bij het werken aan een publicatie de samenwerking tussen vormgever en tekstschrijver gestroomlijnd en versterkt. Vormgever en tekstschrijver kunnen nu tegelijk aan een artikel werken.

 

 

SmartConnectionEnterprise

Smart Connection

 

Woodwing Enterprise is het hart van de workflow. Het huist een database en een op status gebaseerde workflowmachanisme. De server kan worden gecontacteerd via een Plug-In Smart Connection voor zowel Adobe InDesign en InCopy welke u met de nieuwe widgets ongekende mogelijkheden bieden.

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.