Server

Studio Server

Cloud en On-premise oplossing

+32 (0) 11 22 82 88 Contact
ValkenetLogoFC 1

WoodWing Studio Server

De workflow oplossing voor uitgeverijen die magazines of kranten publiceren in print, op het web of op tablets. Met Woodwing Studio Server komen alle WoodWing producten samen. Of je nu publiceert naar digitale edities of in print, WoodWing Studio is het chassis van je gehele workflow. Als basis voor InDesign documenten, Redactionele items, Foto's, Video of ...


Lees meer...

Facebook Twitter Pinterest
  1. Studio Server
  2. ShowCase
  3. Prijsindicatie
Features
Studio Server

Er kan een "routing" worden gevolgd per artikel of pagina, zodat u in één keer kunt bepalen in welke fase een pagina of artikel zich bevindt. Kleur gecodeerd voor een duidelijke weergave. Woodwing Smart Connection Enterprise zorgt ook voor het opslaan en koppelen van bestanden. Voor elke publicatie en uitgave wordt automatisch een mappenstructuur aangemaakt en de bestanden worden overzichtelijk en consistent opgeslagen.

 Als Designer werk je vanuit InDesign. Als Redacteur vanuit InCopy en als uitgever vanuit Content Station. Maar allemaal werk je in de zelfde publicatie. WoodWing Enterprise zorgt voor de rest. Hierdoor is het makkelijk om bijvoorbeeld artikelen te plaatsen in verschillende outputkanalen. Bijvoorbeeld Druk, Internet en iPad (of andere Tablet).

 Uitgeverijen en studio's over de hele wereld werken met WoodWing's Studio. Vraag een demo aan en zie hoe het proces van het publiceren vele malen makkelijker wordt.

Features
Caplan :: 25 Steps

Caplan is een Nederlandse uitgeverij die jaarlijks vele gedrukte, on-line en video publicaties uitbrengt.

De gehele lijn van prachtig geïllustreerde cursussen 'Thuiskok' van Caplan zijn geproduceerd binnen de oplossing van WoodWing Studio. Geïmplementeerd en onderhouden door VALKE.NET media bvba.

Meer dan een workflow

Dit systeem omvat niet alleen een koppeling tussen de verschillende medewerkers, maar ook een web-based applicatie waarmee redacteuren vanuit verschillende Europese landen kunnen inloggen en hun bijdrage leveren. Teksten worden direct, extern, toegevoegd in de Layout.

De Chef kok bereid haar producten en kan via het systeem de recepten uitlezen. De fotograaf upload de daarvan getrokken foto's en de redacteuren schrijven, in- of extern hun verhaal.

Efficiënt

De Vormgevers krijgen al dit materiaal, op maat direct binnen de vormgeving. Zonder concessies te hoeven doen aan hun lay-out.

Bladmanagement heeft constant een overzicht wat de status van iedere pagina is. Zo kan er tijdig bijgestuurd worden.

Een enorme tijdsbesparing waarmee het mogelijk is strakke deadlines te hanteren.

Abonnementv.a.58,00*
(per gebruiker per maand)
  • *Prijs gebaseerd op een abonnementstarief per gebruiker per maand.
Bestel
Eigen licentiev.a.1.664**
()
  • **Installatiekosten zijn niet in dit voorbeeld opgenomen.
Bestel
*De prijsindicatie van deze software wordt u louter ter informatieve titel verstrekt, zonder dat deze opgaaf enige verbintenis in hoofde van VALKE.NET media of diens leverancier creëert. Neem contact op voor een berekening aan u specifieke situatie.
Zoals eerder aangegeven zijn deze prijzen indicatief en is het belangrijk een voor u juiste keuze te maken. We staan u hier graag in bij. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.
Contact
Studio: +32 (0)11 22 82 88
GSM: +32 (0)4 83 97 99
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen België
×

Log in