WoodWing

Head-picture-GWNK-Web-VALKENET-700

VALKE.NET media geeft al jaren training en ondersteuning op WoodWing Enterprise oplossingen. Een systeem dat voornamelijk door kranten en magazines gebruikt wordt. Maar meer en meer ook door uitgeverijen van boeken.

En dat is een goede ontwikkeling. Juist boeken lenen zich er voor om in een geautomatiseerde omgeving geproduceerd te worden. Enterprise zorgt voor een gestroomlijnde productie en samenwerking tussen Schrijver, redacteur, vormgever en uitgever. Of ze nu bij elkaar in één pand zitten of verspreid op verschillende lokaties.

We leggen ons dan ook steeds meer toe op de (educatieve) boekuitgeverijen die naar verschillende kanalen willen publiceren. Vandaar dat we ook meedoen aan de wereldwijde WoodWing innitiatief 'The Greatest Writer Never Known'.

Hier kunt u kijken naar het filmpje van 'the making of,...' zodat u een indruk krijgt van dit geweldige systeem.

GWNK-App-in-iPad1-150x150Kijk vooral ook naar de verschillende publicatiekanalen. De Website voor uitgevers, De publieks website, iPad App, Facebook, Twitter en natuurlijk de gedrukte versie. Heeft u die als boekuitgever nog niet ontvangen? Laat het ons direct weten.

Alle content van dit project wordt gepubliceerd via WoodWing Enterprise. Wilt u een demo van dit systeem. Vraag het ons en we maken een afspraak.

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login