Marketing materiaal creëren, beheren en verdelen

Ook online of via een app kan marketing materiaal beheerd worden

Opmaak en opslaan en terugvinden van brochures, manuals, catalogi, Posters en ander materiaal. Het is voor veel bedrijven nog steeds een bijzonder arbeidsintensief proces. Het maken, het vertalen en zoeken van materiaal zoals brochures en catalogi. In het juiste formaat. Het beschikbaar stellen van marketing materiaal. Daar gaat veel tijd mee gemoeid.

En ook intern is het vaak zoeken naar de juiste documenten. Meer en meer worden dezelfde teksten en beelden hergebruikt voor bijvoorbeeld de website, in een app en allerlei andere marketing uitingen.

InfoGraphicBij dit proces zijn veel mensen binnen je organisatie betrokken; marketing- en productmanagement, verkoop, inkoop, traffic, directie en natuurlijk ook buiten je organisatie, dealers en distributeurs, fotografen, reclamebureaus, vertaalbureaus, DTP studio’s en drukkers.

Problemen die we vaak tegenkomen zijn dan:

  • Veel correctierondes (zowel in layout als tekst).
  • Tekstbestanden, tekstcorrecties, layout correcties, vertalingen worden veelal via de mail gedeeld, met alle risico’s en gevolgen van dien.
  • Veel tijd raakt verloren met zoeken naar de juiste versies.
  • Doorlooptijden van campagnes zijn onnodig lang.
  • Veel (te veel) traffic.

Daarbij krijgt marketing voortdurend aanvragen van landen en dealers die op zoek zijn naar beelden en ondersteunende marketing materialen die zij nodig hebben voor hun lokale marketing activiteiten.

Kortom het maken van artwork voor alle betreffende media is een enorm arbeidsintensief proces waarmee hoge (onnodige) kosten gemoeid zijn en de time-to-market van campagnes te vaak wordt vertraagd.

De ervaring leert ons dat veel van deze productie processen sterk verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden door de inzet van ondersteunende software platformen. Wij bieden die platformen en kunnen je een goed inzicht geven hoe je de processen kunt verbeteren.

Dat kan zowel in de Cloud, Private Cloud als met interne oplossingen. Contacteer ons nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We tonen je graag voorbeelden van  soortgelijke projecten.

 

 

Fun time

DAM systemen / Beeldbanken zijn vandaag de dag zeer goed ingericht om ook video's te streamen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Wij hebben vast de Minions gevraagd en ze konden niet wachten om hun eigen video's te uploaden ;-)

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login