WoodWing Content Station

Content Station Multi Channel Publishing

Eén overzichtelijk scherm waar u al uw content kunt zien, aanpassen en publiceren naar verschillende kanalen. Door middel van een zeer efficiënte werkwijze heeft u complete controle over het publicatie traject.

 

Bekijk de 'plank' van uw project, zie de status van Vormgeving en Redactie. Wat er klaar staat voor publicatie en krijg vanuit één scherm controle over je  Social Media posts.

 

 

 

Content Station

Thumb contentStation 44pxContent Station

Het publiceren van content naar verschillende kanalen met één muisklik. Multi Channel Publishing. Content Station maakt het mogelijk direct te publiceren naar het web, Twitter, YouTube, FaceBook, Apps of eender welk online kanaal zonder de applicatie te moeten verlaten. Toevoegen, Actualiseren of Verwijderen van content. Toevoegen van extra publicatiekanalen. Alles in een handomdraai.
Eenvoudiger realiseren van deadlines, kostenreductie en een toename van kwaliteit en productiviteit.
Content Station maakt onderdeel uit van Woodwing's Enterprise, heeft een volledige integratie Elvis DAM en kan worden geïnstalleerd op uw computer of is toegankelijk via een webbrowser.

Custom

Voor verschillende klanten hebben we de integratie van Content Station gedaan. En bij meerdere klanten zijn ook Aangepaste ontwikkelingen gemaakt. Iets wat Content Station naadloos met uw workflow zal laten werken. Klik hier voor een succes story Content Station.

 

WoodWing

WoodWing

WoodWing specialiseert zich meer dan tien jaar in het ontwikkelen van plug-ins en diensten voor Adobe InDesign en InCopy. Door een zeer nauwe samenwerking met het Adobe InDesign ontwikkelingsteam kunnen zij software instrumenten en widgets ontwikkelen, die ervoor zorgen dat het tot stand komen van publicaties sneller en makkelijker gaat, tegen lagere kosten.

VALKE.NET media specialisme kan u als WoodWing integratie partner perfect bijstaan in de implementatie van een multi-publishing oplossing. Met WoodWing als motor van uw workflow kunt u de zelfde content moeiteloos publiceren naar druk, web of tablet zoals bijvoorbeeld de iPad.

Na, als eerste na het uitkomen van de iPad, fantastische stappen te hebben gezet met WoodWings eigen iPad reader App, zijn WoodWing en Adobe een alliantie aangegaan waardoor zowel het WoodWing systeem, als Adobe's DPS samen krachtiger zijn geworden. Het systeem is wereldwijd bij vele uitgevers van magazines, boeken en kranten. Bij studio's of uitgevers van nieuwe media. Het is een door en door bewezen systeem. Ondersteund en uitbreidbaar, toegespitst op de toekomst.

Recent heeft WoodWing het DAM systeem van Dutch Software overgenomen. DAM en Enterprise waren al goed geïntegreerd. Beide onder één kap beloofd alleen maar grotere voordelen voor u als gebruiker. Kent u beide nog niet? Laat het ons dan weten. Wij verzorgen graag een presentatie voor u.

Voor wie wil besparen op zijn productiekosten en gelijktijdig op meerdere platformen wil gaan publiceren is dit een 'must have' oplossing. Tegen een relatief voordelig tarief heeft u een super krachtig systeem waarmee u perfect bent uitgerust voor al uw publicatiewensen.

 

 

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login