WoodWing Enterprise Server

enterprise logo Enterprise

De workflow oplossing voor uitgeverijen die magazines of kranten publiceren in print, op het web of op tablets. Met Woodwing Smart Connection Enterprise wordt bij het werken aan een publicatie de samenwerking tussen vormgever en tekstschrijver gestroomlijnd en versterkt. Vormgever en tekstschrijver kunnen nu tegelijk aan een artikel werken.

 

 

 

Enterprise

WoodWing Enterprise

screenshot enterprise magazines workflowEr kan een "routing" worden gevolgd per artikel of pagina, zodat u in één keer kunt bepalen in welke fase een pagina of artikel zich bevindt. Kleur gecodeerd voor een duidelijke weergave. Woodwing Smart Connection Enterprise zorgt ook voor het opslaan en koppelen van bestanden. Voor elke publicatie en uitgave wordt automatisch een mappenstructuur aangemaakt en de bestanden worden overzichtelijk en consistent opgeslagen.

 Als Designer werk je vanuit InDesign. Als Redacteur vanuit InCopy en als uitgever vanuit Content Station. Maar allemaal werk je in de zelfde publicatie. WoodWing Enterprise zorgt voor de rest. Hierdoor is het makkelijk om bijvoorbeeld artikelen te plaatsen in verschillende outputkanalen. Bijvoorbeeld Druk, Internet en iPad (of andere Tablet).

 Uitgeverijen en studio's over de hele wereld werken met WoodWing's Enterprise. Vraag een demo aan en zie hoe het proces van het publiceren vele malen makkelijker wordt.

 

WoodWing

WoodWing

WoodWing specialiseert zich meer dan tien jaar in het ontwikkelen van plug-ins en diensten voor Adobe InDesign en InCopy. Door een zeer nauwe samenwerking met het Adobe InDesign ontwikkelingsteam kunnen zij software instrumenten en widgets ontwikkelen, die ervoor zorgen dat het tot stand komen van publicaties sneller en makkelijker gaat, tegen lagere kosten.

 VALKE.NET media specialisme kan u als WoodWing integratie partner perfect bijstaan in de implementatie van een multi-publishing oplossing. Met WoodWing als motor van uw workflow kunt u de zelfde content moeiteloos publiceren naar druk, web of tablet zoals bijvoorbeeld de iPad.

 Na, als eerste na het uitkomen van de iPad, fantastische stappen te hebben gezet met WoodWings eigen iPad reader App, zijn WoodWing en Adobe een alliantie aangegaan waardoor zowel het WoodWing systeem, als Adobe's DPS samen krachtiger zijn geworden. Het systeem is wereldwijd bij vele uitgevers van magazines, boeken en kranten. Bij studio's of uitgevers van nieuwe media. Het is een door en door bewezen systeem. Ondersteund en uitbreidbaar, toegespitst op de toekomst.

 Recent heeft WoodWing het DAM systeem van Dutch Software overgenomen. DAM en Enterprise waren al goed geïntegreerd. Beide onder één kap beloofd alleen maar grotere voordelen voor u als gebruiker. Kent u beide nog niet? Laat het ons dan weten. Wij verzorgen graag een presentatie voor u.

 Voor wie wil besparen op zijn productiekosten en gelijktijdig op meerdere platformen wil gaan publiceren is dit een 'must have' oplossing. Tegen een relatief voordelig tarief heeft u een super krachtig systeem waarmee u perfect bent uitgerust voor al uw publicatiewensen.

 

Showcase bij onze klant

 

25stepsComboCaplan :: 25 Steps

Caplan is een Nederlandse uitgeverij die jaarlijks vele gedrukte, on-line en video publicaties uitbrengt.

De gehele lijn van prachtig geïllustreerde cursussen 'Thuiskok' van Caplan zijn geproduceerd binnen de oplossing van WoodWing Enterprise. Geïmplementeerd en onderhouden door VALKE.NET media bvba.

Meer dan een workflow

Dit systeem omvat niet alleen een koppeling tussen de verschillende medewerkers, maar ook een web-based applicatie waarmee redacteuren vanuit verschillende Europese landen kunnen inloggen en hun bijdrage leveren. Teksten worden direct, extern, toegevoegd in de Layout.

De Chef kok bereid haar producten en kan via het systeem de recepten uitlezen. De fotograaf upload de daarvan getrokken foto's en de redacteuren schrijven, in- of extern hun verhaal.

Efficiënt

De Vormgevers krijgen al dit materiaal, op maat direct binnen de vormgeving. Zonder concessies te hoeven doen aan hun lay-out.

Bladmanagement heeft constant een overzicht wat de status van iedere pagina is. Zo kan er tijdig bijgestuurd worden.

Een enorme tijdsbesparing waarmee het mogelijk is strakke deadlines te hanteren.

Prijsindicatie

Prijsindicatie

*De prijsindicatie van deze software wordt u louter ter informatieve titel verstrekt, zonder dat deze opgaaf enige verbintenis in hoofde van VALKE.NET media of diens leverancier creëert. Neem contact op voor een berekening aan u specifieke situatie.

Een abonnement is al beschikbaar vanaf 58,00* Euro per maand.
Een eigen licentie al vanaf 1.664 Euro**.

Zoals eerder aangegeven zijn deze prijzen indicatief en is het belangrijk een voor u juiste keuze te maken. We staan u hier graag in bij. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

*  Prijs gebaseerd op een abonnementstarief per gebruiker per maand.
** Installatiekosten zijn niet in dit voorbeeld opgenomen.

Contact met VALKE.NET media

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login