Over VALKE.NET

Testimonials

Een klant
aan het woord

Testimonials


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens

Over VALKE.NET

Meer informatie
over Valke.net

Over VALKE.NET

Ons Team

Wie zijn we,..
Wat doen we,..

Ons Team

Nieuws

De laatste
weetjes

Nieuws

VALKE.NET media bestaat sinds 1992. Gestart met de eerste workflowadviezen voor QuarkXpress en Adobe Illustrator heeft het bedrijf zich inmiddels gevestigd in het hart van talloze automatiseringstrajecten.

 

VALKE.NET media groeide naar de de technische ondersteuning van inmiddels meer dan 1000 professionals. On-line en on-site. Talloze boeken, magazines, films, TV-zenders websites, webshops en apps draaien met de software de wij hebben mogen adviseren, leveren, implementeren, trainen en ondersteunen. Met het grootste specialisten team voor WoodWing Software in België en vele projecten daarbuiten hebben we grote ervaring met oplossingen voor grote én kleine bedrijven. We zijn Adobe Technology Partner en #1 Studiometry consultant in de BeNeLux. We werken fier aan kleine en grote automatiseringsprojecten.

 

"Wij helpen Creatieven, Marketing-, Sales- en Communicatiemensen
met softwareoplossingen die het werk makkelijker maken.”

- Gerard Valkenet -

 

We hebben al vele processen automatisch laten verlopen. Iets wat onze klanten veel, heel veel tijd bespaart. Op deze website kunt u daar enkele voorbeelden van zien. Graag komen we langs om een vrijblijvende voorstelling te geven.

 

Tijd dus om eens contact op te nemen.


Lees ook:

 

  

Onze Partners :: Nieuws

 

VALKE.NET media bvba
Paal-Beringen
011 22 82 88

 

S5 Box

Login