Waarom VALKE.NET

website on imac

 

Doorslaggevende redenen om uw website bij VALKE.NET te laten maken.

Designs die aansluiten bij de doelgroep

Niet alleen om een mooi ontwerp. Gebruikers moeten het prettig vinden uw website te bezoeken. De knoppen op de juiste plaats. De juiste informatie direct voor handen. We nemen altijd de tijd om te bepalen wat het beste is voor de bezoeker van uw website.

Responsive websites

De websites die we opleveren zijn altijd responsive. Ze passen zich aan naar ieder schermformaat. Dat maakt de gebruikerservaring beter dan elke andere website. We zorgen ook altijd dat ze werken op Apple, Windows en Google bestuurde computers.

Googlicious

Onze klanten zijn zeer goed vindbaar op Google, Bing en soortgenoten. Wij weten precies waar de zoekmachines te kietelen zijn en weten hun gevoelige snaar te raken. Vindbaar met de producten waar je mee gevonden wil worden. Door onze jarenlange ervaring met search engine optimalisation (SEO) zorgen wij als geen ander dat ook jij goed gevonden wordt.

Top 20% positie snelle websites

VALKE.NET media heeft al zijn opgeleverde websites qua snelheid in de top 20% staan. Door gebruik te maken van 'schone' code en zeer goede servers staat je website altijd snel op het scherm. (Bron: Pingdom)

Snelle service

Als u iets wilt laten aanpassen, toevoegen of vragen heeft wordt u altijd direct te woord gestaan. Aanpassingen worden waar mogelijk direct uitgevoerd of, als het technisch wat meer werk is, vertellen we precies wanneer een aanpassing zal worden uitgevoerd. Lees meer...

Schaduw site

Uniek is dat we technische aanpassingen niet op uw website maken maar op een schaduwsite. Dat is een kopie van uw website waar wij kunnen werken zonder uw werk te storen. U mag daar testen voor we de ontwikkelingen op de live website plaatsen. Alleen als u tevreden bent plaatsen we het 'live'.

Veilige verbinding

Om te voorkomen dat anderen gegevens kunnen onderscheppen is het mogelijk om uw website te laten voorzien van een SSL certificaat. Buiten dat dit voorkomt dat iemand het verkeer kan onderscheppen, schept het ook vertrouwen bij de bezoeker.

Beveiligings updates

Websites zijn gevoelig voor hacks. Daar zal u genoeg over gehoord hebben. Wij updaten constant onze software en -waar mogelijk- ook uw website. Zonder extra kosten.

Back-ups

Iedere maand trekken wij een back-up van alle websites afzonderlijk. Zo kunt u in geval van nood altijd een back-up laten terugzetten.

 

 

 

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.